keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Pallopaimentajat Koiramessuilla

Nyt on aika julkaista tännekin vähän Koiramessukuvia ja pari videotakin!

Tällä kertaa esiintymistiimissä oli seuraavanmoisia koiria:
- bordercollie Lilo, 4v
- australianpaimenkoira Luca, 3,5v
- bordercollie Rauha, 3v
- welsh corgi pembroke Leppo, 2,5v
- staffordshirenbullterrieri Purtsi, 1,5v

Esiinnyttiin jälleen molempina päivinä, mutta tällä kertaa oli vain yhdet esitykset per päivä, klo 16 eli päivän viimeiset ohjelmanumerot tapahtuma-areenalla. Yleisöä oli molempina päivinä ihan kivasti, sunnuntaina jopa mun oma iskä oli vaimonsa kanssa katsomossa. :)
Sopivasti sunnuntain esitys menikin sitten vähän plörinäksi. :D Pallot on pyöreitä, koirat innokkaita ja aidat matalia, joten pariin otteeseen oli pallo yli laidan (Lepolla heti ensimmäisessä liikkeessä), ja osa esiintyjistä, lähinnä Leppo ja Purtsi, pyörittelivät palloja hieman harjoiteltua enemmän... Mutta hauskaa oli, niin koirilla, omistajilla kuin yleisölläkin!

Tässä ensin videokooste molemmilta päiviltä, yhdistelmä ständeillä oleven kameroiden ja GoPro-kameran kuvamatskuista, yhdeksi kokonaiseksi esitykseksi koostettuna! :)Sitten tähän väliin pari valokuvaa, ennen postauksen loppuhuipennusta... ;)

Rauha ottamassa vähän lämmittelykierroksia
Lilo
Purtsi
Leppo  <3
Juuri ennen viimeistä liikettä. Kenen pötkylä vähän keulii... :'D
Aina niin iloinen Luca :3
Leppo palkintopalloineen (+ herra pyllistelijä taustalla oman pallonsa kanssa)
Herra pyllistelijä itte eli Purtsi. :)
Leppo sai näyttää corgikuumeisille ihmisille vähän corgien
bravuuritemppuja esityksen jälkeen. :)Kuten sunnuntain esityksestä jo yllä mainitsin, kaikki ei aina mene palloillessa ihan kuin Strömsössä. Tein toisen videon, johon koostin kaikki kömmähdykset tämän vuoden Koiramessuilta. :D Palloilijoiden blooper reel, kas tässä:
Seuraava postaus tuleekin sitten joulureissujen jälkeen, ehkä vasta ensi vuonna! Huomenna lähdetään Kotkaan viettämään joulua avon vanhemmille, ja seuraavalla viikolla on Tampereen reissu tiedossa.
Oikein hyvää joulua kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti