keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Leppo 5kk

Leppo on tosissaankin jo 5kk "vanha" pentunen ja 9,6 kiloa pelkkää iloa, sen kunniaksi muutama kuva. Viikonloppuna oltiin Kotkassa avomiehen vanhemmilla.

Kuin siistii kun näkee tosi pitkälle rappusilta!

Seuraava kuva on vähän huonolaatuinen kun "kohde" oli niin kaukana, mutta tuo nalleilme on vaan niin mainio!

"Hunajaa!"


Avon vanhemmat oli käyneet Tallinnassa ja sieltä oli koirallekin tarttunut tuliaisia (=leluja) mukaan, alla oleva pallopunnus sisälsi niin ärhäkän ja äänekkään vingun että Leppo meni siitä sisätiloissa aivan kierroksille ja alkoi haukkumaan, siitä tulikin nyt sitten ulkolelu riekkumisleikkeihin.


Leppo saikin rusetin kaulaan maanantaina, kun tein avolle synttäripäivällisen hienoine kattauksineen.

"G'day sir, your table awaits. Come right this way."

 Ollaan käyty nyt joka päivä tällä viikolla bestisvilliksen kanssa leikkimässä, kun hänen omistajallaan on jalka kipeänä eikä pitkät lenkit ole mahdollisia. Saavat pojat juosta itsensä väsyksiin puistossa, ja siellä on hyvä harjoitella myös huomioimattomuutta ympäröiviä häiriöitä (kuten pyörät, lapset, koirat) kohtaan.

Mul on ehkä jotain herkkua kädessä...

 Eilen lipsahdin periaatteistani hieman ja nostin koiran sängylle, avo oli unelias ja Leppo myös joten pojat ottivat pienet tirsat vieretysten. <3 Meillähän siis koira ei normaalisti ihmisten sänkyyn tule, eikä Leppo sinne pääsiskään omin avuin. :D Tuon henki kyllä haisee sen verran nyt kun hampaat vaihtuu että en sitä pysyvästi sänkyyn haluisikaan!


Elo on meillä aika tasaista ja mukavaa, sen vuoksi en pahemmin ole muuta laittanut kun jonninjoutavia kuvia ja kuulumisia. Murrosikää odotellessa siis, nythän tuo on ihan älyttömän helppo ja positiivinen kaveri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti