maanantai 25. elokuuta 2014

Ulkoilukuvia ja lohinamuja (resepti)!

Kuvapäivitystä menneeltä viikonlopulta!

Nätisti istuva 20-viikkonen jäbä <3
Perjantaina oli Kouvolassa MilJazz-tapahtuma tuossa ihan meidän lähellä, kaveripariskunta tuli kylään ja lähdettiin sitten Leppo mukaanlukien vähän kuuntelemaan jazz-säveliä. Pikkumiestä ei musiikki tai väenpaljous pelottanut, mutta yksi haukkuva chihuahua oli hieman hurja. Katsottiin jazzien jälkeen meillä vielä elokuva, ja Leppo olikin - vähemmän yllättäen - seuraavan päivän ihan naatti.

Jazz-väsymys :D
Lauantai oli siis löhöpäivä, mitä nyt illalla käytiin vähän treffaamassa villakoiria puistossa ja katsottiin Leppiksen kanssa kaksin (avon ollessa reissussa) Frankenweenie, kyllä piti pennunkin tarkkaan katsoa kaikki koirakohtaukset. :D
Tein illalla myös koirien lohinamuja. Leppo on ainakin ihan hulluna näihin, hyviä, pehmeitä koulutusnamuja siis. Alkuperäinen ohje on ilmeisesti Corgiset-lehdestä, itse facebookista bongasin. Testatkaa ihmeessä!

Lohinamut
- n.0,5dl korppujauhoja
- n. 1dl vettä
- 1 kananmuna
- (1-2rkl porkkanasosetta, hyvää tulee ilmankin)
- 300g jauhettua lohta (itselläni oli vajaa pötkö MUSHin lohta käytettävissä)

Ainekset sekaisin, tarvittaessa seosta voi kiinteyttää esim. ohrajauhoilla. Seoksen olisi tarkoitus olla hieman mureketaikinaa löysempää.
Lusikoi seos pakastepussiin, leikkaa saksilla kulmaan reikä ja pursota leivinpaperilla peitetylle pellille tangoiksi. Paista 200C 5-10min, paloittele jäähtyneenä. Tämän jälkeen paloja voi vielä kuivattaa uunissa, mutta ei ole välttämätöntä.

Sunnuntaina päiväkävelyllä huomattiin avon kanssa metsäpolulla aivan järjetön määrä lasinsiruja! Niitä sitten siitä keräiltiin mun kämmenelle, onneksi Leppo ymmärsi pysyä sivummalla omissa touhuissaan. En voi käsittää, miksi ihmiset menevät tahallaan rikkomaan pullojansa keskelle polkuja tai kallioita. Toivottavasti ei kovin monen koiran tassut tai ihmisten kengänpohjat ole kärsineet näistä. :/ Tällainen saalis tuli n. 2m:n matkalta:

Ja jottei nyt aivan jäisi harmistus päälle, niin laitan vielä iltalenkkikuvia kun ulkoilutettiin kameraakin. Kaikki alla olevat kuvat on ottanut Tero Kuparinen.


Leppo löysi aivan itse ompun!

Sen kanssa piti juosta ylpeenä muutama kieppi...


"Siis pitäiskö mun hypätä TÄSTÄ yli?!"

"Jaa, ei kai täs muu auta..."

Innokas seikkailija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti