maanantai 22. syyskuuta 2014

Iso poika ja sen iso panta

En voi uskoa että vain alle 4kk sitten meidän kotona tassutteli kolmekiloinen pieni otus, jolle piti lanata nurmikkoa kengillä että se pääsi hyvin kulkemaan, joka hyppäsi ilmaan aina jos joku aivasti, jota kuskattiin portaita ylös alas vajaa 10 kertaa päivässä ja kiellettiin puremasta nilkkoja tai johtoja.
Tuo otus on ensi viikolla puolivuotias. Se painaa yli 10 kiloa, osaa jo kulkea itse portaissa (vaikka vielä osittain kannetaankin), on sisäsiisti, loikkii ties missä pusikoissa ja mättäillä ja kiipeilee ongelmitta, ja aivastukseen herätessä vaan kattoo nyrpeänä että "Voisitteko olla hiljaa?" ja venyttelee.
Ison pojan elkeitä on alkanut pikkuhiljaa ilmentyä - pari viikkoa on merkkailtu jo ahkerasti lenkeillä, ja alettu nuoleskelemaan huulet väpättäen niitä ah niin ihania narttupissoja. Jalkaahan Leppo on nostanut jo 9-viikkoisesta asti. On se vaan iso poika jo.

Vauvapanta on jäänyt vähän pieneksi...
Vielä on (onneksi) pysynyt pennulla ne aivot matkassa ja korvat päässä lenkeillä, joskin hihnassa vetämistä yrittää nyt vähän kokeilla jos koirakaverin kanssa ulkoillaan. Lepolla on myös käsitys että kaikki autoihin menevät ihmiset ovat kutsuneet hänet mukaansa ajelulle, jolloin kaveri yrittää vinkua ja loikkia auton luo. :D Emme siis itse omista autoa, joten autolla matkustaminen on Lepolle harvinaista herkkua. Noissa edellä mainituissa tilanteissa täytyy itse reagoida tarpeeksi ajoissa ja saada pennun huomio, ennenkö tyyppi innostuu liikaa ja menettää keskittymiskyvyn kokonaan.

Noh, viime viikolla käytiin avomiehen kanssa Tukholmassa ja Leppis oli avon vanhemmilla hoidossa (oli kuulemma mennyt hienosti), ja Tukholmasta tarttui mukaan hauvan aikuisikää odottamaan vähän isompi nahkapanta. Olisihan siellä liikkeissä ollut kaikkea muutakin kivaa koira-aiheista tavaraa, mutta samoissa hinnoissa mennään kuin Suomessa, joten ostettiin vain tuo tarpeellinen.

Värikkäät tikkaukset <3
Katsotaan jos tänään tai lähipäivinä tulee eksyttyä lemmikkitarvikeliikkeeseen, voin laitella hankinnoista kuvia. Pari asiaa olisi ostoslistalla, jotka Lepolle tulisi piakkoin hankkia...

"Minulle voi ostaa herkkuja ja palloja, luita ja sanoinko jo herkkuja?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti