torstai 26. huhtikuuta 2018

Koiranpäivä 24.4. sekä studiokuvia

Tiistaina 24.4. oli valtakunnallinen Koiranpäivä. Helsingin kennelpiiri ry. ja Kennelliitto olivat järjestäneet Helsingin Narinkkatorille (se kauppakeskus Kampin edessä oleva toriaukio) tapahtumaa koiraharrastusten parissa. Myös Suviera oli pyydetty sinne mukaan, ja meitä oli siellä mun ja Lepon lisäksi esiintymässä Suvi ja staffinsa Purtsi, sekä Jenni ja shelttinsä Lumi+Taica. Jennin Lumi teki meidän kanssa ensin esityskuviot, sitten Lumi ja Taica hakivat lopuksi pallot yhtä aikaa (tämä on tosi haastava liike, niin ohjaajalle kuin koirillekin)!
Menin Lepon kanssa suoraan töistä Helsinkiin, joten nyt on koira kokenut metronkin. Hieman pelkoläähätystä oli alkuun ja Leppo kuunteli tarkasti kaikkia ääniä, mutta rauhoittui kyllä matkan aikana kivasti.
Kaikki Koiranpäivän esityskuvat on ottanut Outi Toni, joka oli tapahtumaa kuvaamassa. :)

"Noni, kohta saan palkkapallon..!"
Kerran meni vähän aitaa päin, mutta ei yli, eikä yksikään aita kaatunut! :D
Lumi oli ekaa kertaa esiintymässä. :)
"Kukkuu"
Pitkä pötkö ❤
Kyllä se shelttikin aika pitkäksi venyy kun oikein ojentaa
Mikähän tämä loikka-askel oli..? :D
Talvipöksyt :3

Oli kyllä hauskaa käydä esiintymässä taas, eikä Leposta yhtään huomannu että jumppapalloon ollaan viimeksi koskettu joulukuun messari-keikalla. :D Taitava otus. Oli ihana nähdä palloilutyyppejä myös, kiitos vielä tätäkin kautta mukavasta esiintymishetkestä. :)

Viime viikonloppuna työpaikan myymälässä oli valokuvaaja ottamassa koirista kuvia. Henkilökunta sai myös otattaa koirastaan ja itsestään kuvia jos halusi, joten pitihän mun nyt Lepon kanssa mennä kuvauksiin. <3 Leppo ei ole ehkä ikinä näyttänyt näin söpöltä! Kuvat olivat todella onnistuneita ja ihania, siitä saa kiittää taitavaa kuvaajaa, Houman Taleghania. :)
Tässä teille parhaita paloja! En ole tehnyt kuville mitään muokkausta, pienentänyt vain kokoa blogiin sopivaksi. Kuvia saa klikattua toki isommaksi.

Aluksi oli ilme vähän vakava... :D
Mutta sitten löytyi se naurukin sieltä! ❤
Bravuuritemppu piti tehdä tottakai...
❤ ❤ ❤

Otettiin sitten Lepon kanssa yhteiskuviakin, kun kerrankin oli mahdollisuus studio-olosuhteissa sellaisia otattaa. :) Ja niistä tuli ihania!

Märkiä suukkoja... :'D
Lepon mielestä suukottelu on vakava asia, miksi se emäntä aina nauraa?
Tää koira ❤

Hiieeeman ehkä olen onnellinen näin hienoista kuvista! :) Taitaa joku noista Lepon potreteista päätyä joskus ihan fyysiesti kodin seinällekin, kun kerkiää tilata jostain painotalolta.

Masupäiväkirjaa loppuun:
Nutrolin-öljy on sopinut hyvin mahalle, ei mitään ongelmia. Banaania myös siedetään pienissä määrissä. Kokeilin sulattaa seitiä... Nope. Ekana päivänä kun pieniä seitikuutioita oli ruuan seassa kaksi, oli seuraavan päivän tuotos hieman vihertävä. Mutta se meni ohi. Kun seitin osuus oli kasvanut koko aamuruuan kokoiseksi, tuli toisesta päästä taas pelkkää vihertävää limaa kunnes lopetin seitin antamisen. Joten ei, ei seitiä. Ainakaan vielä, ainakaan raakana. Testaan seuraavaksi varmaan riisin, rouhetikkujen ja keitetyn riisin muodossa. Mutta sen aika ei ole vielä muutamaan päivään, annetaan masun rauhoittua. :)

2 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia saitte studiossa :) niin mukavia muistoja kyllä aina saada huippuotoksia :)

  Vähänkö näyttää hauskalta tuo pallopaimennus :D olisitko halunnu tehdä lajista joskus oman postauksen? Voisi olla kiva tulevaisuudessa kokeilla, sopii ilmeisen hyvin kaiken tyyppisille koirille? :) uskosin tulevaisuudessa meiltä löytyvät paimenkoira jolle laji olisi ihan omin kun pääsisi paimenviettiään purkamaan :)


  Koko koiranpäivä meni itseltä ihan ohi :'D lokakuussakin on ollut koiranpäivä.. Nooh huhtikuun lopussa oli Tumpin synttärit niin siitä tuli meidän koiranpäivä :) joka päivä on koiranpäivä :D vaikkakin ihanaa kun järkätää kunnolla tapahtumaa eikä koskaan voi olla liian vähän koiranpäiviä :)  https://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo niinpä, noista jää tosi kivat muistot itselle. <3
   Olen pallopaimennusta käsitellyt lajina tarkemmin sillon kun alotettiin, eli 2015. Tämmösiä postauksia löytyy (sori en saanut niitä linkeiksi, kopioimalla ja liittämällä siis mentävä :D) :

   https://leppoisaa.blogspot.fi/2015/03/pallopaimennus-on-lystia.html

   https://leppoisaa.blogspot.fi/2015/04/pallopaimennuksen-alkeet-suoritettu.html

   https://leppoisaa.blogspot.fi/2015/06/eramessuilla-palloilua.html (tässä meidän ensimmäisestä esiintymisestä!)

   Poista