keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Aurinkopallo

Leppo sai viime viikolla postipaketin.
Oltiin treenailtu jo pitkään lainapallolla (koska herra puhkaisi uudenkarhean mustan jumppapallonsa ekoissa treeneissä, ja sitä edeltäneen turkoosin pallonsa esityksen kenraaleissa...), ja viimein löysin nettikaupan, joka myi 45cm halkaisijaltaan olevia jumppapalloja! Vinkkasin Suvillekin (=pallopaimennus ym. ope ja Lepon hieroja) että on edullisia palloja, vain 13,90€. Toimitus oli nopea ja pallon väri vähintäänkin miellyttävä:

Herra ylitarkastaja oli tietenkin mukana pakettia avaamassa.

Viime sunnuntaina uusi aurinkopallo pääsi Koiraklubilla viimein tositoimiin, eikä mennyt vielä rikki kuten musta edeltäjänsä! :D Oli emäntä hoksannut pumpata pallon niin täyteen kun uskalsi, niin pallo ei mahtunut Lepon hampaisiin.
Treenikaveri ja Koiramessuillakin palloilutiimissä ollut Jere oli ottanut kameran mukaan, ja kuvaili meidän muiden treenejä oman koiransa ollessa lepotauolla. Lepostakin tuli mainioita otoksia!
Kaikki allaolevat treenikuvat on siis ottanut Jere Pätäri.

"Moi Jere mitä touhuut?" Leppo kävi pallo suussa moikkaamassa kuvaajan,
nuuski korvat luimussa naaman. :D
Suun täydeltä palkkapalloa!
"Minun pallo tämä."
Palkkapallon kanssa oli kiva juosta putkea ees taas, ja välillä jäädä sinne
keskelle vinguttamaan palloa... Ei se putki vissiin ihan niin mene,
vai mitä sanoo agityypit? :'D
Aurinkoisia kelejä saamme vielä kotvan odotella, mutta onneksi on aurinkopallo. :) Tänään meni päivälenkki sateisissa merkeissä.


Oli muuten tosi kiva huomata, että Lepon sadetakin etumuksessa olevat nepparit menivät kiinni! Leppohan siis painaa tällä hetkellä n. 13kg, vähän alle tai yli, kun painavimmillaan oli sen 16,3kg. Ei johtunutkaan takin pieneksi jääminen siis rotevoitumisesta, vaan läskistymisestä. :D Mietittiin jo avon kanssa että onko tuo liian laiha kun yks päivä näytti vaaka 12,8kg, mutta treenikaverit sanoi että ei ole vielä ainakaan liian luikku. :)

"Herkkuja voisin silti vähän ottaa."
Viime viikko mitattiin ja katottiin kyllä tarkkaan kaikki mitä Lepolle annettiin, mutta ei laihuuden takia vaan sen vuoksi, että DOGRISK-tutkimusryhmältä tuli pyyntö mulle ja Lepolle osallistua jatkokyselyyn. :) Olin siis tuon postauksessa kirjoittamani rahalahjoituksen lisäksi tehnyt ruokinta- ja terveyskyselyn koirani ruokinnasta jo aiemmin. Tämä jatkokysely oli viikon mittainen ruokintapäiväkirja, johon merkattiin tarkasti kaikki ruuat ja herkut, lisäravinteet ja mahdolliset lääkkeet ja niiden määrät, yms. Oli ihan mielenkiintoista. :)

2 kommenttia:

 1. Voi leppo mikä putkirallattelija :D ja hieno keltainen pallo teille löytyi. Toivotaan että säilyy ehjänä :')

  Leppo on kyllä tosi timmin näköinen! Ja mielummin näillä vähän liian laiheliini kuin vähänkään plösö. Ainakin näin ajattelen tofun kanssa kun siltäkin viime vuonna karistettiin se pari kiloa ylimääräistä. Nyt olen jatkuvasti skarppina ettei vaan pääse tulemaan yhtään ekstraa :D

  Hyvä kun mainitsit tuosta dogriskistä. Munkin piti osallistua siihen jatkokyselyyn :D toivottavasti vielä ehtii.

  VastaaPoista
 2. Joo, ei mee ihan putki oppien mukaan :'D Melkein aina kun käsken sen putkeen niin on niin riemuissaan siitä että kääntyy toisessa päässä ympäri ja juoksee takas... :D

  Leppo kiittää! ^_^ Se on ihan totta, tän mallisella koiralla ei ois varaa olla liikakiloja... :/ Mäkin nykyään punnitsen Lepon vähän useammin mitä ennen laihista, mut toi 12,8kg oli tosi yllätys! Katotaan onko nyt noussut kun on saanu monena päivänä nahkaluita, ell:n odotushuoneessa joskus katoin semmosta julistetta et niissäkin on ihan kauheesti kaloreita. Vaikka se on pelkkää nahkaa! :D

  Mulle tuli ainakin tos viime viikolla vai millon se oli niin uudestaan se sähköposti jatkokyselystä, eli kyllä pitäs aikaa vielä olla. :) Siitä vaan täyttelemään!

  VastaaPoista