maanantai 3. huhtikuuta 2017

Päivänsankari

Leppo täytti tänään kolme vuotta! Jee, onnea Leppo! :) Onnittelut myös Lepon sisaruksille; kolmelle siskolle ja kuudelle veljelle. <3
Synttärisankarin aamuruoka oli perinteiseen tapaan koiralle sopivan kakun muodossa, ja itse juhlakalullakin oli uusi rusetti (isiltä lainassa) kaulassa.

☆  ❤  ☆

Kakku: sika-nautajauhelihaa, kurkkua,
kuivanappuloita (Dogs First), Alpha Spirit -makupaloja
Jälkkäri: kanafileeseen kääritty naudannahkatikku

"Anna nyt jo!"Synttärin kunniaksi kuvailtiin tähän postaukseen myös "Silloin ja nyt" -vertailukuvia! Kaikki aikuiskuvat on viime viikon ajalta eli n. 3v koiraherra, pentukuviin laitan kuvatekstiin iän näkyviin. :)

3,5 vko

7 vko

8 vko

10 vko

15 vko

7 vko

13 vko

Niin se aika rientää... *nyyh* <3

4 kommenttia:

 1. Hurjasti onnea Leppikselle ♡♡ Niik hienon kakun hän sai ♡ ihana kuvasarja!! Leppo on ollu hurjan söpö pentunakin. Jännä muuten miten tuo musta raita on kadonnut hännästä kokonaan! Tai ainakin vaalentunut tosi paljon. Mukavaa synttäriviikkoa teille sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leppo kiittää! <3 Se oli kyllä vauvana ihan syötävän söpö... :D Niin kun varmaan kaikki kookipötkylät! Ja toi raita oli kyllä hassu, tosi näkyvä jo luovutusiässä ja sit se vaan voimistui johonkin 10-12-viikon ikään asti, pentukurssilaiset luuli että Leppo oli saanu jostain nokea häntäänsä. :D Enää siitä on jäljellä vaan tummanruskea laikku. :) Yks Lepon veljistä oli pentuna kauttaaltaan tooosi tumma, nyt aikuisena vaalea ku mikä, ja samanlaiset vaaleat posket kun Tofulla. :)

   Poista
  2. Tofukin oli pikkupentuna ihan tumman ruskea! Olisi voinut luulla trikiksi tai soopeliksi. Jännästi ne värit vaan muuttuu :)

   Poista
 2. Oi paljon Onnea Lepolle! Ihana oli pikkusena :) Tosi hienon kakun teitte mainiolle Leppo-Herralle <3


  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista