keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Hiljaiseloa kotona harrastellen


Leppo rakastaa harrastamista. Oli se sitten koiratanssia tai doboa, pallopaimennusta tai mitä vaan, ilme on aina kuten yllä ja alla näkyy kun treenit alkaa, ja kun treenit loppuu. Silmät loistaa ja häntä huiskii, sanoen "Tehdään lisää!"
Viime viikolla treenattiin koiratanssin parissa kunnolla kahdesti, tällä viikolla ollaan ehditty vasta kerran. Kun joka päivä pitäisi treenata pikkuisen... Tulee meinaan emännän omat harrastukset ja työt tielle! On se kumma kun työnteko on aina haittaamassa harrastamista. :D Työpäivien lisäksi mulla on siis ollut tammikuun aikana meneillään virkkaustilauksia (ja on vieläkin), kaksi logoa sivutoimisena duunina, kiireellinen ja iso muotokuvan piirtämishomma, ja jäljellä olis pari ei-kiireellistä muotokuvaa, ja vielä viitisentoista ei-kiireellistä, pientä piirtämishommaa noiden virkkauksien lisäksi. Vuorokaudesta meinaa tunnit loppua, jos haluaa saada sen mittaset yöunet että jaksaa taas virkeänä kohdata työpäivän. Sitten kun yksi söpö naurunassu vielä odottais tekemistä niin äh. <3


Onneksi tämä tästä pikku hiljaa helpottaa, ja olen päättänyt että treenaan ilman paineita, sen verran mitä muilta töiltäni pystyn ja toisin päin: teen muita, niitä ei niin kiireellisiä hommia sen verran mitä pystyn, että koirakin pysyy tyytyväisenä. Koska muuten on kohta ihan burnoutissa tämä emäntä. :D

Mutta posti toi mulle kyllä pienen hyvänmielenkirjeen tuossa yksi päivä! Olin lahjoittanut pienen rahasumman DODRISK-tutkimusryhmälle viime syksynä, ja sieltä tuli pieni kiitoslappunen kannatusrannekkeen kera.


Laitoin rannekkeen ylpeänä Lepon matkatarvikekassiin kiinni. DOGRISK siis tekee koirien terveyteen, ruokintaan ja jalostukseen liittyvää perusteellista tutkimustyötä. Joten en nähnyt syytä olla lahjoittamatta tutkimusryhmälle pientä summaa, tutkimus ja tiedonsaanti on aina hyvästä. Toivottavasti tutkimusryhmä saisi onnistumisia aikaan ja uutta tietoa selville!

Ja itse yritän selvitä työvuorestani, ja koitan alkaa ottamaan enemmän kuvia Leposta järkkärillä ja kirjoittamaan tänne ahkerammin. :)

Aina ei pieni elukka haluaisi kävellä samaan suuntaan
kuin hihnan toisen päässä oleva iso elukka...
Mutta pieni elukka kuitenkin pitää isoista elukoistaan kovasti,
ja haluaa niiltä hellyyttä ja turvaa hauskanpidon lisäksi.

5 kommenttia:

 1. Mulla on ihan sama fiilis siitä ettei aika meinaa millään riittää kaikkeen mitä haluaisi tehdä 😂 miksi pitääkään olla niin herkästi kaikesta uudesta tekemisestä innostuva ihminen...? Teetkö muuten työksesi jotain taiteeseen liittyvää vai onko nää tilaukset sun vapaa-ajan projekteja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai siis tuollahan tosiaan sanoit että nämä on töiden lisäksi. Jos vaikka opettelisi lukemaan tai jotain :D

   Poista
  2. Joo, siis työskentelen tällä hetkellä koulunkäynninohjaajana, mut löytyy graafisen suunnittelijan koulutus (siitä noi logoprojektit) ja taipumusta niin elukoiden kuin ihmistenkin muotokuvien piirtämiseen. :D Mutta jep, tuntuu tosiaan välillä että on tullu haukattua liian iso pala kerralla kun koiran kans kokeilee kaikkee uutta ja siistiä (doboiltuakaan ei oo tänä vuonna "ehtinyt" kertaakaan näiltä muilta jutuilta) ja sit viel innostuu saakelin virkkauksesta niin että rupee tilauksia tulemaan kavereilta. :D Ihanaa mut toisaalta kamalaa että joku kokee samoja juttuja! <3 Ei ainakaan tarvii olla yksin näiden fiilisten kanssa. :3

   Poista
 2. Niin tuttu tunne! :D ja just tärkeetä pitää kiinni et tulee nukuttuu riittävästi ja syötyy monipuolisesti. Äkkii kun nukkuu huonosti tai liian vähän niin energiat loppuu. Koittaa olla ottamatta paineita :) helpommin sanottu kuin tehty :D lyhytkin treeni on parempi kuin kokonaa pois jätetty treeni. Koiratanssi kuulostaa kyllä kivalta! :) me ollaa keskitytty perus olemiseen ja aktivointilelui touhuiluun :D tsemppiä haasteisiin! :)


  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan tähänkin että: IHANAA kun en ole ainut! :D Vaikka ikävää että muutkin joutuu tätä monta rautaa tulessa -tunnetta sietämään. Eilen treenailtiin herra hauvan kanssa pitkät pätkät ja uus temppukin opittiin, ja tänään iltalenkillä hiottiin jo aiemmin aloitettuja temppuja paremmiksi, niin että ei ollu Lepon iltaruokakipossa juuri mitään jäljellä treenistä. :D Kiitos tsempeistä! <3

   Poista