sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Leppo-setä (tai siis eno!)

"Minäkö?"
Nyt uskallan kirjoitella tännekin ilouutisen, kun on kuviakin todisteena... ;) Leposta on tullut eno! Ollaan otsikon mukaisesti kutsuttu Leppoa Leppo-sedäksi jo pitkän aikaa, en ole ihan varma lähtikö nimitys jostain vitsistä vai ihan vaan siitä Lepon pikkuvanhasta luonteesta, joka sillä pentuna oli. :D
Pentujen äippänä on kuka muukaan kuin Lepon ihastuttava sisko, pupukahvilan oma koira Gaia Tampereelta. Isäkoiran omistaja, Emmi Kortelainen on ottanut nämä kuvat pikkuisista siskonpojista -ja tytöistä, kun kävi niitä pari päivää sitten katsomassa (ja hoitamassa samalla pentueen isäkoiran omistajan velvollisuuksia, paperityötä josta itselläni ei ole tarkkaa käsitystä). Pentuja syntyi kaikenkaikkiaan 8, joista yksi poika syntyi enkelinä. Sillon kun Leppo ja sisarukset syntyi, oli pentueessa myös yksi enkelipentu, tyttö, joten näitä sattuu, varsinkin isommissa pentueissa. Loput Gaian 7 pentua kasvoivat kuitenkin hienosti isoiksi, 3 poikaa ja 4 tyttöä. Pienet ovat nyt 7-viikkoisia, ja kaikilla on hyvät kodit tiedossa ja pari on tainnut jo tänä viikonloppuna uusiin koteihinsa päästäkin. :)

"Me tääl ootetaan jos päästäis vähän sinne puolelle riehumaan..."

Sain Emmiltä etuprofiilikuvat kaikista lapsosista, laitan ne nyt virallisten nimien kera tähän alle (ja u uroksen ja n nartun kohdalle). :) Myöhemmin kun Kennelliitto on käsitellyt rekisteröintipaperit, löytyvät vauvat KoiraNetistä näillä nimillä.

u   Julius
u   Jukuri
u   Jokeri
n   Jaavatar
n   Jolanda
n   Jasmiini
n   Jazzi

Söpöjä, eikö? <3 Pojista Julius, kuvissa ensimmäinen, on kasvojenpiirteiltään jotenkin tosi saman näköinen kuin Leppo oli tuossa iässä. :) Saa nähdä minkälaisia komistuksia ja kaunottaria näistä kasvaa! Koen jostain kumman syystä pientä ylpeyden tunnetta näistä pennuista, vaikka eihän Leppo tai mie varsinkaan ole mitään näiden eteen tehnyt. :D Mutta on se näköjään vähän eri asia nähdä kuvia mistä tahansa corgipennusta, kuin siitä ikioman rakkaan koiran siskonpennuista.

Loppuun laitan pienen talvilenkkipätkän. Kouvolaankin oli tullut hurjasti lunta, ja kuvailin metsälenkillä Lepon touhuja ja hangessa hyppelyä. Oli tosi mukava lenkki. :) Laittakaa ihmeessä videota isommaksi, joko koko näytölle tai Youtuben kautta, blogin antamat mitat upotetulle videolle on tosi pienet enkä (ainakaan vielä) osaa niitä suurentaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti