sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Postipaketti Lepolle

Tiistaina postiauto toi Lepolle paketin. Postinkantaja naureskeli kiivettyään kolmanteen kerrokseen paketin kanssa että "Tänne oliskin vähän tällänen isompi lähetys..." ja Leppokin ihmetteli paketin kokoa.
"Mami mikä tää on? Siinä on pahvia. Saanko repiä?"
Laatikko oli kohtalaisen kevyt. Avatessani sen, näkyi sisältä pelkkää pakkausmateriaalia...


Joten jouduin hieman kaivelemaan saadakseni tuotteen esiin.

Ta-daa!
Paketin uumenista löytyi Lepolle uusi lelu! Leppohan pitää kovasti banaanista, joten tämä Kongin tyylinen, mutta banaanin muotoinen kumilelu oli oiva valinta. Kulmikkaan muotonsa vuoksi se pomppii hauskasti heitettäessä. Lelua mainostetaan myös kestäväksi, se kelluu vedessä, ja sen sisälle voi laittaa herkkuja (esim. banaania! :D) ja lelun voi täyttämisen jälkeen Kongin tavoin pakastaa jolloin siitä on hupia pidemmäksi aikaa. Leppo tykästyi banskuun kovasti.

*Nuuh nuuh..* "Ooh, lelu se on! Anna mulle."
Pohjan halkio josta ruoka laitetaan sisälle.
Aarteet viedään aina pedille.

Jotkut saattavat nyt miettiä että mitä, noin iso laatikko muka noin pienelle jutulle? Osa on ehkä jo arvannut seuraavan lauseeni, ja tässä se tulee: Ei siinä vielä kaikki!

Pakkausmateriaalien alla oli kuin olikin jotain lisää... Jotain isompaa...

TA-DAA!!!
Koirien huopa-wigwam! Olin haaveillut tämän ostamisesta jo kauan kun Leppo tuntuu tykkäävän majamaisista/luolamaisista paikoista. Ja kun Leppo niin sydäntä särkevästi yritti pieneen pahvilaatikkomökkiinsä aina sulloutua siinä onnistumatta, päätin että nyt minä sen hankin. Ostin isomman koon wigwamin, koska pienemmässä Leppo olisi saattanut joutua olemaan mutkalla ja halusin sille kunnon kokoisen pedin, jossa mahtuu köllöttämään ketarat ojossa.
Leppis ei ollutkaan, vastoin odotuksiani, aivan yhtä innoissaan kuin emäntä. Koira ei tuntunut olevan ihan varma siitä, että syökö wigwam hänet suihinsa jos sinne astuu, tai lähteekö koko hökötys lentoon, luhistuuko seinät päälle tai muuta kauheaa. Wigwamin suuaukko oli myös epämukavan korkealla matalalle corgille ja sen pienille jaloille, joten se toi lisää haasteita sänkyyn tutustumiseen.

"Tonnekko pitäs mennä vai?"
"Hmm, enpä tiedä..."

Sain Lepon muutamaan kertaan käymään pedissä hakemaan bansku-lelun sieltä, mutta silloinkin piti vähintään yksi jalka jättää wigwamin ulkopuolelle ja kurotella lelua, ettei se peti vaan imaise pientä koiraa johonkin tuntemattomaan ulottuvuuteen. :D Keskiviikkona Lepon hieronta-aikana mainitsin sitten hierojalle tästä, ja hän vinkkasi että antaisin Lepolle ruuan tuonne petiin vähän aikaa. Niin oppisi koira yhdistämään pedin kivoihin juttuihin ja pitämään miellyttävänä paikkana. :)
Ollaan annettu tällä viikolla yksi ruoka (koska muistettiin muilla kerroilla asia vasta kupin mentyä koiran nenän eteen :D) ja monet ilta-dentastixit (hammaspesun jälkeinen palkka, jonka voisinkin muuten alkaa puolittamaan näin niinkuin laihista ajatellen!) wigwamista, siirretty isoimmat pehmolelut sinne säilytykseen, rapsuteltu Leppoa siellä... Kyllä, toi wigwam on niin iso että mahdun sisälle istumaan koiran kanssa! :D Testattiin myös avon kanssa, että kyllä sinne kaksi normikokoista ihmistä mahtuu polvet suussa istuskelemaan, tai yksi makaamaan sikiöasentoon...
Tänään sitten silittelin Leppistä wigwamissa kippuralla istuen, ja koiran rentoutuessa siirsin varovasti itseäni pikku hiljaa pois pedistä, ensin jalka kerrallaan, ja sitten niin että istuin pedin ulkopuolella mutta käsi vielä silitteli raukeaa koiraa... Ja voilà, Leppo jäi petiin itsekseen! Rupesi silityksen loputtua mylläämään itselleen pesäpaikkaa, aluksi nuuski patjaa aivan kuin ensi kertaa sen näkisi ja sitten aloitti kuopimisen, kuonolla petaamisen ja pyörimisen.

*ruops ruops, mylläys mylläys, kahi kahi*
*huokaus*...*maiskutus*
Ja peti tehtiin pariinkin kertaan eri kohtiin, kun tilaa oli. :)
Lässytin avon kuullen Lepolle sitä silitellessä jotain tähän tyyliin: "Tää petihän on sulle niin iso, että tänne mahtuis toinen koiruli sun viekkuun..." johon avo vastasi ensin hellällä äänensävyllä: "Niiiiin... Eiku. Ei." :D Hitsi, melkein puhui sivu suun.
Ainiin, wigwamin ja tuon banskulelun tilasin zooplus-nettikaupasta, jos joku kiinnostui. Toimitus oli nopea, tilauksen tekemisestä 7 arkipäivää ja vielä juhannus siinä välissä, niin paketti oli Saksasta kotona. Kätevää.

 Leppo on nyt eilisillasta asti lähinnä nukkunut, sillä olimme pienellä yön yli -vaelluksella perjantaiaamusta lauantai-iltapäivään... Mutta siitä kuvia ja kuulumisia ensi postauksessa. :)

4 kommenttia:

 1. Noonii näyttää kyl tosi kivalta toi banskulelu ja uus peti :D hyvä ku totuttelu sujui mukavasti! Koirat tarvitsevat kyllä aikaa jotta tottuvat uusiin juttuihin :)

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on tullu Leponkin kanssa huomattua että oma aikansa menee kaikissa jutuissa. :D Toiset koirat kun taas on semmosia että ei tarvi juuri mihinkään totutella, toiset taas sitten suhtautuu epäilevästi ihan kaikkeen uuteen. Leppo on vähän siltä väliltä. :) Toi bansku on kyllä ihan huippu! :D Eikä olla vielä edes kokeiltu täyttää sitä millään syötävällä...

   Poista
 2. Onpa ihana tuo wigwam! Kunpa tulisi vielä kunnon käyttöön! Hauska tuo banaani ;D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkään! :) Leppokin alkaa pikkuhiljaa tolle wigwamille lämpeen, äskenkin kävi pienet torkut siellä ottamassa kun taputin tyynyä ja sanoin että "Käy sinne köllötteleen". ^_^

   Poista