maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannuskuvia

Taas on juhannus juhlittu tältä vuodelta ja juhannusreissulta kotiin palattu! Mutta onpa pientä kerrottavaa ja muutama kuva juhannusta edeltäneeltäkin viikonlopulta.


Käytiin edellisviikon torstaina viemässä Leppo Kotkaan hoitoon, sillä oltiin avon kanssa menossa juhlistamaan siskoni kolmekymppisiä Tampereelle. Leppo jäi tällä kertaa siis pois reissusta, koska siskon kissajärjestelyjen ja koiralle tuntemattomien juhlijoiden takia olisi mennyt homma hieman hankalaksi, ja se olisi ollut Lepolle varmaan enemmän stressaavaa kuin mukavaa. Hän sai siis lomailla Kotkassa avon vanhemmilla pari päivää. :)
Kun perjantaina saavuttiin Tampereelle, käveltiin kohti keskustaa Onnibussin pysäkiltä ja nähtiin muuan kahvila ohimennen. Kahvilan nimi oli 3D Crush Cafe, ja se tarjoaa muun muassa 3D-tulostuspalveluita. Jäimme sitten katsomaan ikkunalla olevia 3D-tulostusnäytteitä, ja huomattiin että koiratkin ovat kyseiseen paikkaan tervetulleita. Avo sitten näki ikkunassa infokyltin kahvilan omasta koirasta, joka oli sattumoisin corgi nimeltään Gaia. Noh, tämä ei ollutkaan mikä tahansa corgineiti nimeltään Gaia, vaan ihan oikeasti meidän Lepon oma pentuesisko! Gaia nähtiin Lahden pentunäyttelyssä kasvattajan kanssa silloin kun pennut olivat vähän alle 7-kuisia. Oli tosi kiva ylläri ja täysi sattuma, että Gaiaan ja isäntäänsä törmättiin. Hauska oli huomata, miten sisko oli tosi paljon Lepon näköinen, vähän kuin mini-Leppo. Käytöskin oli samanlaista kuin Lepolla, varautunut ja hitaasti lämpiävä neiti mutta hyvin ihana. Gaialla oli oma turvallinen soppi kahvilan nurkassa,  josta hän tuli esille hakemaan isännältä dentastixin pätkän. Meitä katseltiin epäileväisenä, samaan tapaan kuin Leppo vilkuilee monesti uusia ihmisiä ilmeellä "eihän noi vaan tuu mua lääppimään..?" :D Eikä me avon kanssa sitten yritettykään paijata, kun huomattiin että neiti arvostaa omaa tilaa.

"Jos mä nyt tän dentastixin käyn tässä hakemassa pikaisesti..."
Oma luola. :)
Kahvilan ikkunateippauksissa oli logon ohella teksti "Se pupukahvila" ja mietittiin mitähän mahtaa moinen slogan tarkoittaa. Se selvisi pian, kun kahvilan pitäjä eli Gaian isäntä käytti meitä pienellä tutustumiskierroksella tiloihin. Peremmällä oli portilla rajattu huone, jossa oli pari kahvipöytää ja tuoleja, ja huoneessa loikki useampi pitkäkorva asiakkaiden siliteltävänä! Tässä paikassa saa siis puputerapiaakin, kun käy näitä luppakorvia katselemassa ja paijaamassa. :)

Kaneilla oli teipillä rajattu oma alue, johon ne saavat vetäytyä taukoilemaan
 välillä, ennenkö taas jatkavat duuniaan ihmisten ihastuttajina.
Kahvilassa oli myös paljon muuta kivaa ja mielenkiintoista, jokainen voi käydä itse selvittämässä mitä kaikkea sieltä löytyykään. ;) Me aiomme ainakin käydä joskus avon ja Lepon kanssa tuolla kahveilla, toivottavasti Gaia-siskokin sattuu olemaan paikalla silloin!
Tampereella rentouduimme ja söimme hyvin, siskon synttärijuhlissa oli kaikenlaista herkkua tarjolla. Oli hieman hassu olo kun ei ollut koiraa lenkitettävänä, ja käytiinkin kävelylenkillä läheisellä rannalla tyydyttämässä ulkoiluntarvetta. Vesi oli mukavan tyyni.


Oli kuitenkin kiva päästä taas Lepon luo, oli ollut pötkylää ikävä vaikka oltiin vain kaksi yötä erossa! Pitkällä metsälenkilläkin käytiin ja Leppo hepuloi ja nautti olostaan.

Käväistiin muutamaksi päiväksi kotona että päästiin Lepon kanssa agilityyn viime tiistaina, lääkeshampookylpykin odotti Leppoa kotosalla. Kylpeminen irrottaa myös tuota alusvillaa kivasti, joka alkaa jo pikkuhiljaa olla kaikkialta lähtenyt:
Tämä kasa karvaa vain kaulasta ja sään kohdalta.
Juhannukseksi lähdettiin taas Kotkaan! Junassa piti ottaa Leppo penkille pyyhkeen päälle, kun samassa vaunussa oli hirmuisen vihainen labradorivanhus, joka olisi (ainakin ärinästä päätellen) syönyt Lepon jos olisi penkin alta päässyt sen nappamaan. :D Muuten koko reissu meni oikein rattoisasti.
Ulkomaja ja siellä tärkeimmät jutut eli vesikuppi ja Pikku Myy -pallo. :)
Juhannusherkkuna Leppo sai vesimelonia, jota oppi vasta nyt syömään. :D Aiemmin se on vain nuollut vesimelonin pintaa, nyt oppi että etuhampailla saa riivittyä mokomasta palojakin.

"Jos oot jo valmis niin saanks mie loput?"
*mums mums*

Jokilenkillä

Ihanaa hajua ruoholla. <3

Oltiin niin paljon pihassa, että Leppo rupesi jo torkkumaankin siellä. Vau!

Sapokassakin käytiin kävelyllä.
Eilen saavuttiin joskus kuuden aikoihin kotiin, ja arvaatte varmaan mitä Leppo teki koko illan? Jep, nukkui. Tällä kertaa tosin parvekkeella ihan itekseen (oltiin "vieressä" olkkarissa), mitä se ei ole aiemmin tehnyt. On saattanut joskus makoilla hetkiä yksin parvekkeella, mutta nyt jätkä veti siellä sikeitä koko illan. :D

Zzz...

Huomenna on taas agilityä, ja keskiviikkona onkin luvassa se Lepon toinen hierontasessio. Huomenna on myös Lepon toinen punnitus sitten laihiksen aloituksen, tiistaisin meinasin aina pojan punnita kun silloin aloitettiin ruuan vähentäminen. Ensimmäisen viikon saldo oli -300g eli hyvä, vauhdikas aloitus kevennykselle. :)
Sellainen oli meidän juhannus, laittelen taas lisää kuvia kun on aihetta!

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia Lepposesta, ja kävipä teillä tuuri kun näitte pentuesiskoa :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo kävi kyllä mieletön tuuri, oltiin super iloisia moisesta sattumasta pitkän aikaa. :D

      Poista