tiistai 11. elokuuta 2015

Kaunissaari

Oltiin viime keskiviikkona jännittävällä retkellä Kotkan Kaunissaaressa. Kotkan ja Kaunissaaren välillä kulkee lauttayhteys, jolla lähdettiin heti aamusta avon vanhempien kanssa köröttelemään. Lepon mielessä lautalla oli aluksi jännittävää (ja varsinkin sinne meneminen oli hirmuisen vakava asia ettei vaan myöhästytä...), mutta jätkä rauhoittui kyllä nopeasti. Tarkasti piti kuitenkin silmällä että koko lauma pysyy kasassa.
Suurimman osa kuvista on ottanut Tero Kuparinen, ja kuvaa klikkaamalla niitä saa taas isommaksi."Voisin ottaa nyt niitä nameja."

"Höh, temppujakin pitäis muka tehä ruokansa eteen..."

Meri oli ihan mielettömän tyyni, eli hyvin kaunis.


Leppo pisti kaiteen alta pihalle välillä
ruumiinosiaan... Mukava tuulenvire kävi
varmasti.

Corgikin näkee maisemat hyvin tällä lautalla.

Kaunissaaren satama.
Kaunissaaren satamassa avon täti oli lapsenlapsensa kanssa meitä siellä odottamassa. Veimme enimmät tarvikkeet heidän veneeseensä ja suuntasimme rannalle. Rannalla Lepponen kahlaili pyydettäessä, mutta mieluummin leikki hiekassa ja söi merilevää/-heinää + hiekkaa. Lämminhän siinä auringossa koiralle tuli, joten hän päätti kaivaa ison kiven varjopuolelle hiekkaan lepokuopan.

"Tässä on hyvä."

Kieriäkkin piti hiekassa......ja etsiä kalanruotoja ja muita ihanan tuoksuisia asioita kivenraoista.

Rantapötkylä <3

Rannan jälkeen kuljettiin pieni kierros takaisin veneelle, jotta pääsisimme näkemään hieman ympäristöä. Kaunissaari on kyllä nimensä veroinen paikka. Aivan ihana näin ensikertalaisen mielestä.
Veneessä oltiin oikein nätisti.

Ja turvallisessa kolossa malttoi lepäilläkin.

Pieni harmi sattui ruokailun kanssa, kun yritimme kolmen aikaan iltapäivällä mennä tilaamaan saaren ainoasta pizzapaikasta kahta pizzaa. Eivät ottaneet ravintolassa tilaustamme vastaan, vaikka olisimme tarvinneet pizzat vasta hieman ennen kuutta. Venelaiturilla huomasimme ennen lähtöä erään miehen kävelevän kolmen pizzan kanssa, ja hän kertoi tilanneensa ruuat klo 16 eli meidän jälkeemme. Ravintolassa oli ilmeisesti ollut kolmen aikaan niin ruuhkaista ja pitkät tilausjonot, että he eivät uskaltaneet ottaa tilauksia siinä vaiheessa vastaan. Onneksi avon vanhemmat olivat varautuneet runsain eväin, ettei tarvinnut nälissään saaressa olla.
Joten loppu hyvin kaikki hyvin, ja meillä oli taas väsynyt koirapoika vielä seuraavana päivänäkin.
Sunnuntaina 23.8. onkin jännä päivä tiedossa, sillä lähdetään Lepon ja neljän muun koirakon kanssa Helsinkiin. Esiinnymme nimittäin Olympiastadionilla Eläköön koirat! -tapahtumassa pallopaimennuksen muodossa! Hieman jo jännittää miten tulee sujumaan, vaikka tänäänkin meni treenit ihan kivasti ja ohjelmanumero alkaa olla ihmisilläkin hyvin muistissa. On pidettävä sormet ristissä että esitys tulee menemään hyvin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti