perjantai 28. elokuuta 2015

Olympiastadionilla


Viime sunnuntai oli jännittävä päivä. Lähdimme jo aamuseitsemän jälkeen lastaamaan tavaroita ja koiria vuokrattuun minibussiin ja sitten lähdettiin, kohti Helsinkiä ja Olympiastadionia. Hyvin mahtui kuusi naista, viisi koiraa ja parikymmentä kassia tavaraa volkkariminibussiin!

Lepon ja emännän paikka

Luca oli matkustamon keskellä

Takarivin penkit oli poistettu, jotta Lilo, Torsti ja Nasta mahtuisivat
häkkeineen auton taakse.
Auton lastaaminen oli autohullulle Lepolle jänskää puuhaa, koko ajan piti olla varuillaan että milloin saa luvan hypätä autoon (ja yrittipä jätkä "muutamaan" kertaan hyppiä autoon ihan omin luvin...).

"Joko mentäis?"
Olympiastadionille päästiin ehjin nahoin ja oikealle autonpurkupaikallekin vain pienen pyörähdyksen jälkeen. Katsomoalueilla ja niiden takana oli paljon varjoisaa ja viileää tilaa, jonne asetuttiin häkkeinemme odottelemaan. Leppo sai Maaritilta lainaan kevythäkin koska meillä ei omaa ole, ja hienosti herra osasi olla häkissä ekaa kertaa.

Leppo oli tuossa kaarevakattoisessa häkissä :)


Suvin ja Essin (ja Sarin joka ei kuvaan joutunut :D ) kanssa menossa
expo-alueelle shoppailemaan! Lepolle tarttui mukaan herkkuja.
Shoppailla toki piti, ja siinä matkalla expo-alueelle kävelimme alle metrin päästä brittiläisestä koirakouluttaja Victoria Stilwellistä! Julkkisten näkeminen on aina jännittävää. :)
Tapahtumaa juonsi mallina, missinä ja tv-juontajana tunnettu koiraihminen Satu Tuomisto, joka kävi meidät kättelemässä ennen esityksemme alkua. Kumma kyllä minua ei jännittänyt juuri ollenkaan, ja Leppokin vaikutti ihan rennolta.
Essi oli meillä mukana auttamassa kaikessa mahdollisessa, ja myös videoimassa esityksen. Sainkin luvan Essiltä ja muilta asianosaisilta julkaista esitysvideomme, niin näette muutkin miten se meni!



Hauskaa oli esiintyä ja mikä parasta, yleisö tykkäsi ihan mahdottomasti! Aluksi saatiin jokainen aplodeja jokaisesta pallonhausta, ja putken läpi mentäessä yleisö jännitti hiirenhiljaa Lepon suoritusta, kohahteli ja hurrasi.
Kaikenkaikkiaan onnistunut päivä, vaikka jokainen liike esityksessä ei täydellisesti mennytkään. Kaikilla oli mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti