tiistai 24. helmikuuta 2015

Kastrointi ohi ja kaikki hyvin

Tulin nopeasti kertomaan että täällä on kaikki hyvin. :) Tietokoneemme tosin on hajoamassa, joten kirjoitan tabletilla vain lyhyen tilannekatsauksen ilman kuvia. Perjantaina oli Lepon kastrointi, ja kaikki sujui hyvin. Leikkaus kesti noin puoli tuntia, mutta hauva oli ymmärrettävästi enemmän ja vähemmän sekaisin koko päivän. Jos Leppo ei nukkunut niin hän vinkui, pyöri tai kakkasi lattialle. Jep, siinä meidän perjantai-iltamme. :D Yöllä ei kukaan saanut unta, koska kauluri oli pelottava ja koiraparan olo outo.
Lauantaina Leppo oli jo oma itsensä ja haava häiritsee päivä päivältä vähemmän. Päivisin voi koiraherra viipottaa ilman kauluria kun uskoo kieltoja niin hyvin, ja yötkin sujuu jo kivasti tötterö päässä. Kipulääkettä on vielä torstai-iltaan asti, ja antibioottikuuri kestää yhteensä 10pvää. Haava ei ole vuotanut eikä alue ole ollut edes turvoksissa, mutta mustelmilla kylläkin. Harmillisesti sattui tulemaan loskakelit juuri nyt, mutta yllättävän vähän on pikkumiehen haaroväli kastunut tai kuraantunut ulkona. :) Lepolla on erikseen nyt tassupyyhe ja tikkipyyhe, ettei tarttuisi haavaan mitään pöpöjä kuivatessa.
Meillä ulkoillaan nyt jonkin aikaa hissukseen eikä hirveästi teetetä koiralla mitään muuta kuin aivopähkinöitä, vapailulenkitkin siirtyvät siihen saakka kunnes haava on varmasti parantunut. Blogissakin tulee varmaan olemaan hiljaista (tai ainakin kuvatonta) kunnes saamme parin - kolmen viikon päästä uuden pöytäkoneemme kotiin ja käyntiin. Nyt nautiskellaan vaan hiihtolomasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti