sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Koirahumanoidilla mahapöpö

Lepolla on ollut hieman masuongelmia tän viikon aikana. Alkuviikosta tuli vähän enemmän löysää tavaraa ulos ja oksetti aamusin ja maha kurisi, nyt on oireilut lieventyneet ja herra tekee "juoksukakan" kerran-kaksi päivässä. Eli siis sellaisen että kyykkää monta kertaa yhden ulkoilun aikana jolloin suoli tyhjenee kokonaan, ensimmäisillä kerroilla on kiinteää normikakkaa ja viimeisillä kyykkäyksillä tulee lumelle pari tippaa vain. Yleensä tuollainen kakkailu yhdistetään stressiin/innostukseen eikä vatsapöpöön, ulkoilusta intoilevat tai koviin treeneihin menossa olevat koirat saattavat juoksukakata ennen "suoritusta". Koiran kroppa siis poistaa kaiken ylimääräisen painolastin ja valmistautuu kovaan menoon. :D Se on mysteeri että miksi Leppo niin tekee nyt, mutta kun koira on virkeä ja iloinen oma itsensä ollut koko mahapöpön ajan niin ollaan seurailtu tilannetta rauhassa. Inupektiä ollaan annettu ja ruuassa nappulaa korvattu maustamattomalla jugurtilla ja vedellä.

Nyt joku jo miettii että mikä ihmeen koirahumanoidi... Noh, miut haastettiin Facebookissa semmoiseen miestenlistaushaasteeseen, ja halusin sitten viimoseen kuvaan jonkinlaisen yhdistelmän avomiestä ja Leppoa ja avo heitti sitten tämmöisen koirahumanoidi-idean. Tiedätte varmaan ne hassut videot missä koirat istuvat paidat päällä ruokapöydässä ja paidan hihoissa on ihmiskädet ruokkimassa karvakuonoja? Hulvatonta! Laitettiin siis kuvaukset pystyyn. Leppo oli alkuun hieman epäileväinen ruokapöydän ääreen pääsemisestä...


"Hmm, tässä on oltava jokin juoni."

"Ei saakeli..!"

Kuvaukset rupesivat pian sujumaan kun hauva sai herkkuja. Tässä parhaimpia otoksia.

"Yo, dawg!"

"Mmmmhmhmh feels goood..."

"HOMMA MENEE NÄIN."

Enkelin rengas vaan puuttuu pään päältä...

"Oi nämä ovat lemppareitani!"
 Mieshaasteen päätöskuvaksi valikoitui 70-80:n kuvan seasta seuraava otos.

<3

Tällaista kuvamateriaalia tänään corgilenkkikuvien sijaan, kun emme päässeetkään Lepon kanssa siihen osallistumaan. Ensi viikolla olisi Lepon kastrointiaika, soitan vielä huomenissa eläinlääkäriin että tarvitseeko aikaa mahdollisesti lykätä tämän viimeviikkoisen vatsapöpön vuoksi. Mikäli kastrointi tehdään, laitan siitä sitten kuulumisia kun kerkiän!

"Hohhoi näit teidän touhuja..."
P.S. Yhtäkään Leppoa ei vahingoitettu kuvausten aikana ja koulutus toteutettiin positiivisin metodein palkkaa käyttäen. ;)

2 kommenttia: