perjantai 11. heinäkuuta 2014

PentutreffitKäväistiin keskiviikkona Lepon kanssa pentutreffeillä lähimettässä. Leikkikaverina Lepolla oli pari viikkoa nuorempi welsh corgi cardigan Aatu, koulukavereitten uusi tulokas. Leppo ja Aatu oli nähneet jo kaksi kertaa aikaisemminkin, joten olivat jo tuttuja ja leikit sujui melkosen nätisti. Hurja painiminenhan siellä metsässä syntyi niin että sammaleet lenteli ja koirien turkit oli pihkaiset. :D Tässä kuvia!

Aatu-herra on hyvä poseeraamaan."Räyäyäyäy"

Molemmat olivat vuoron perään altavastaajina painihommissa, ja välillä kuului melkoisia örinöitäkin kun meinasi homma mennä totiseksi. Aatu kun on aika kova jätkä eikä hevillä alistuisi ja Leppo taas ei viittis antaa nuoremman koko ajan voittaa. Mutta paljon rauhallisemmin ja iloisemmin leikit sujuivat kuin ekoilla kerroilla!


Kun päästiin yhden kallion päälle niin otettiin pennut hihnoihin etteivät mene liian reunalle, ja lepäiltiin jyrkänteen päällä maisemia katsellen.

Aatukin hipsi katselemaan jyrkänteeltä alas.

Helpompi oli vissiin juoda vesipisaroita Lepon pään päältä.
Meillä taitaa muodostua perinteeksi se, että pentutreffien aikaan aina sataa... Nyt oli koko lenkin ajan ollut oikein nätti ilma, mutta eikös vaan jyrkänteellä ollessa alkanut vettä sataa samalla kun aurinko paistaa! Ainakin hyttyset kaikkosivat hetkeksi.


Muita juttuja: Tänään käytiin aamusella Leppiksen kanssa ottamassa tehosterokotus+rabies, hienosti meni kaikki ja meillä on terve, 6,4-kiloinen 14-viikkonen jätkänpätkä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti