keskiviikko 2. lokakuuta 2019

Blogi jää tauolle

Lepollakin vakavan kaihoisa ilme, kun kuuli blogin jäävän tauolle.

Jeps. Kyllä juttu on nyt niin, ettei mulla ole tällä hetkellä aikaa istahtaa koneen ääreen kuvia muokkaamaan ja blogia kirjoittelemaan niin usein, kuin toivoisin. Blogin ajattelu saa myös mut stressaantuneeksi, kun tulee olo että "ainiin, pitäisi sinnekin jotain kirjoitella". Vaikka ei. Ei pidä. :D Joku ihmeellinen velvollisuudentunto iskee päälle kun ajattelen blogia, vaikka kirjoittelenkin tänne ihan vapaasta tahdostani ja halustani. Niinpä olen päättänyt hankkiutua hetkeksi eroon blogiahdistuksesta, ja ilmoitan että bloggaamiseen tulee nyt tämän postauksen jälkeen tauko.
Saan näin keskityttyä töihin ja kouluhommiin rauhassa. Ja nyt vielä lisää aikaa (ja jaksamista, paljon jaksamista...) vievänä projektina meillä on Teron kanssa menossa oman asunnon etsintä, joka vaatii paljon voimavaroja ja huomiota. Blogin kirjoittelu ja ajattelu vie resursseja kaikelta muulta tärkeältä.

Lepon kuulumisia ja kuvia mulla on toki kova tarve päivittää, ja olen kokenut parhaimmaksi työkaluksi tähän (kohta vuoden jo käyttäneenä) Instagramin. Sinne pistän monta kertaa viikossa Leposta kuvia tai videoita, joten sieltä kannattaa vilkuilla, jos tuntuu että Lepon kuulumiset jää muuten näkemättä. Sieltä löytyy hassuttelukuvia ja Lepon ilmeilyä:


Mutta myös ihan vain poseerauskuvia näteissä ympäristöissä:


Instagramissa on hirmuisen kätevää se, että Lepon tili siellä on julkinen, joten kenenkään ei tarvitse olla itse Instagram-käyttäjänä tai omistaa Instagram-sovellusta katsellakseen Lepon kuvia ja videoita. Instagramia voi selata vaikka pöytäkoneelta. Kätevyyttä lisää myös huimasti se, että voin postata sinne milloin ja missä vain, kunhan on puhelin matkassa. Yleensä päivitänkin Lepon instaa työmatkalla bussissa.

Tämäkin kuva oli Instagramissa heti isäntäväen Lontoo-reissun
jälkeen, mutta sain sen blogiin iskettyä vasta nyt.
Kuvassa Lepon Buckinham Palace-huivi. <3
Ja Lepon Lontoon-tuliainen, joka on vieläkin ehjä!
Kylässä Lauri-sedällä  kuten ilmeestä näkyy! :)

Lepon Instagram-sivulle pääsee helpoiten joko:
a) googlaamalla "instagram leppo the corgi"
b) menemällä blogista Lepon omalle sivulle painamalla Lepon kuvaa tuossa oikealla,
ja klikkaamalla linkkiä @leppoisaa
c) klikkaamalla tämän postauksen ensimmäistä Instagram-sanaa Lepon ilmeilykuvan yllä.


Entisen naapurin, Kalevin, kanssa lenkillä pitkästä aikaa. <3

En uskalla luvata, milloin mulla on aikaa palata blogin pariin, mutta toivottavasti jossain vaiheessa kuitenkin. Kouluhommista valmistun toukokuussa, jolloin helpottaa paljonkin, ja sitä ennen myös saattaa tilanne jonkin verran helpottaa, kun löydetään meidän ikioma asunto ja päästään sinne muuttamaan.

Näihin lopussa oleviin, kaihoisiin katseisiin päätän blogin kirjoittelun - hetkeksi.
Ensi kertaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti