perjantai 14. heinäkuuta 2017

Jättimäinen luu

Banneria oli korkea aika päivittää voikukka-ajoista keskikesäisemmäksi. :3

Samaa mieltä on parvekepönöttelijä!
Ostin Lepolle töistä kaikkien aikojen isoimman puruluun! :D Se oli avon idea, halusi nähdä mitä Leppo tuumaisi vähän astetta isommasta pureskeltavasta. Noh, tuolla se on vieläkin, vähän vain saatu kaluttua saumaa auki..! :'D Välillä otetaan luu hyllylle, tai leikitetään Leppoa sillä että mielenkiintoa saisi taas nostettua, ettei luu vallan unohtuisi. Mutta ensireaktio oli toki otettava videolle, kas tässä:



Mitäs muuta...
Ansaitsin tuossa jokin aika sitten ahkeralla opiskelulla Lepolle ilmaisen pannan! Meillä siis töissä opiskellaan myymälän toimintaan ja tuotteisiin liittyviä kursseja netissä omalla alustallaan. Tietyin aikavälein 10 parasta pistekingiä palkitaan palkinnolla, jonka voi muutamasta vaihtoehdosta valita. :) Valkkasin tuommoisen leveän, puolikiristävän Rukka-pannan Lepolle kun olin sitä miettinyt jo pitkään. Se meidän pehmoinen, turkoosikuvioinen Ebba+Albus-panta on tosi ihana käyttää, mutta näin kesällä vuorensa vuoksi vähän liian kuuma. Meidän myymälässä värivaihtoehdot olivat tuo neonkeltainen, pinkki ja musta. Halusin väriä ja näkyvyyttä, joten tässä sitä nyt on:

Häikäisevää!
Sitten pari lenkkikuvaa alkukuulta, kun sattui olemaan kamera matkassa:

Samaan tahtiin isin kanssa :) Ja ei ollu meiltä pudonnu toi nenäliina! :'D
Ihana pöhköpetteri <3
Lähimetsän kirsikkapuu nätissä kukassa ^_^
(Vai onko tuo sittenkin joku ruusupuu?)

Käväistiin yhden yön pikavisiitillä Tampereella viime viikonloppuna. Mummillani oli 85-vuotissyntymäpäivä, johon lähdettiin koko äidin puolen suku yhdessä juhlimaan. Äiti oli sisarustensa kanssa tehnyt mummille yllärinä ruuat ja jälkkärit, joiden kanssa kuljettiin autoilla Keuruulle mummin kotiin. Mummi tiesi kyllä että lapsensa ovat tulossa, mutta meitä tulikin vähän enemmän kuin hän odotti. :) Mummi vaikutti tosi kiitolliselta ja yllättyneeltä, ruoka oli hyvää ja kaikki muutenkin kivasti. Lepolla oli mukavaa, kun sai leikkiä serkkuni 5v koiran, Ditan kanssa. :) Harmi kun en ehtinyt/muistanut ottaa tyypeistä yhtään kuvia!

Matkalla äidin luo oli hyvä pitää juomataukoa odotellessa.
Seikkailijahauva alkaa väsähtää. :D

Pari viime päivää olenkin ollut saikulla, onnistuin saamaan Tampereen reissulta jonkun kesäflunssan. Ei mitään sen ihmeempää, vetämätön olo, nuhaa yms, mutta Leppo silti hoiti äippää:

Muru <3
Tänään on ollut jo ihan aamua lukuunottamatta terve olo, joten huomenna voi hyvillä mielin ja parantuneena palata töihin. :) Sunnuntaina onkin myös Lepon mielestä varmaan siistiä, kun ystäväni Kaisa tulee meille yökylään! ^_^

2 kommenttia:

  1. Oi noi jättiluut on ihan parhaita :D tää herkkusuu on kalunnut niitä jo monet kerrat ja yleensä joululahjaks on hankittu ain jättiluu :D riittää pitkäksi aikaa. Nyt omansa on takapihalla ja sitä on tullut hieman vähemmän kaluttua. Aina se innostus itteksensä sieltä syttyy :)

    Ihana teidän uus panta ja kiva tollain koulutus jossa on motivaatio porkkana mukana :D pannat on ain tarpeellisia :)

    Hieno uus banneri :)


    http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Leppo on vielä enemmänkin hämmentyny kuin ihastuksissaan tosta luusta! Ei tiedä mistä alottais ja puhti loppuu nopeesti kun kaluaminen ei ookaan ihan helppoa. :D Hassu pötkylä.
      Oli kyllä supermukava ylläri toi palkinto, oon siitä vieläkin tosi ilonen aina ku lähetään lenkille. ^_^
      Kiitti kovasti! :)

      Poista