maanantai 14. marraskuuta 2016

Ulkonäkömuutosta ja treenailua

Kuten varmasti huomasitte, blogi se vain on muuttanut ulkoasuaan! Leppo on yhä onneksi entisen näköisensä. Halusin muuttaa blogin tyyliä vaihtelun vuoksi, joten tässä teille talvisempaa Leppoisaa. :) Oikealle on myös ilmestynyt allekirjoittaneen kuva, jota klikkaamalla pääset näkemään minusta tietoja ja taustatarinaa. Olen lisännyt myös Lepon omien tietojen sivulle luonteesta tekstiä, ja harrastuksista. Käykää kurkkaamassa!
Meillä on ollut treenailuviikko. Aina välillä ehditään yhä doboillakin, mistä Leppo on aina hyvin mielissään:
Väsynyt poika dobon jäljiltä! 
Tai siis väsynyt, mutta onnellinen. <3
Viimeinen viikko treenattu huolella joka päivä vähän pallopaimennusta. Lepollahan kävi siis viikko sitten sunnuntaina jo treenien alkulämmittelyissä se, että puraisi pallon puhki. Meidän uuden, mustan ja hienon pallon. Leppo rikkoi siis toisen pallon puolen vuoden sisään. Paha poika. Lisäksi jouduin treenien loputtua palaamaan koiran kanssa halliin kolmesti, kun Leppo ryntäsi haukkuen autoille. Neljännellä yrityskerralla pääsimme yhdessä autoon ilman haukkuja ja innokkuutta. Autosta poistuminen oli taas yhtä showta, kun herra yritti hyökkiä treenikaverimme tyhjäkäynnillä olevan auton renkaisiin ja oveen. Ei menneet treenit siis ihan putkeen viikko sitten. :D
Otimme opiksi, ja lainasimme kouluttaja Suvilta Lepolle tämmöisen kapistuksen:
 
"Miksi..?"
Aiottiin kokeilla, jos kuonokoppa häivyttäisi vähän pallon puremista ja sitä kautta ylimääräistä virettä, ja totutettiin Leppo siihen pikku hiljaa. Tehtiin kopasta namien avulla mukava juttu. Samaan aikaan treenasin joka ilta Lepon kanssa uudenlaista taktiikkaa palloiluun. Opetin Lepon menemään pallon taakse istumaan, jonka jälkeen se lähtisi vasta tökkää-sanan kuultuaan palloa tuomaan. Treenasimme tätä joka päivä, ja se tuotti tulosta. Onneksi tuotti, sillä huomasimme avon kanssa loppuviikosta, ettei Leppo suostu koppa päässä tönimään palloa lainkaan. :D
Eiliset pallotreenit menivät kuitenkin parhaiten pitkään aikaan, lämppäreissä jouduin ainoastaan yhden kerran kieltämään Lepon nousevaa intoa, ja Suvin kanssa kiellettiin kuviota tehdessä samaan aikaan yhden kerran. Leppo meni koko muun ajan niin hienosti ja mallikkaasti, että itseäkin ihmetytti! Sen into ja vire oli laskenut riittävästi, että se malttoi keskittyä menemään pallon taakse istumaan. Myös hallilta autoille lähtö meni ainoastaan yhden ovelle paluun taktiikalla, ja Suvilta saatujen neuvojen avulla myös autosta Leppo tuli täysin hötkyilemättä, superhienosti ja keskittyneesti! Olin hyvin onnellinen emäntä. :)

Vaan jottei menisi pelkäksi treenihöpötykseksi, niin vähän köllöttelykuvia perään! Wigwamista on tullut Lepon linnake/pesä, viltti on varjostamassa oviaukkoa että siellä olisi hämärämpää, ja viimeisessä kuvassa näkyvä tyyny (vanha Lepon peti) wigwamin ulkopuolella on Lepon "terassi". :D

Rentoutumisasennot kohdillaan. :)

Isänpäivänä Leppo köllötteli "isin" vieressä aamulla pitkään, kun sohvalla oleskeltiin:

On vissiin ihan mukavaa... :3

Tältä päivältä: kinoksien kunkku.
"Jaa mää vai?"

Onko uusi blogin ulkoasu ihan ok teidän mielestä? :) Talvinen se ainakin on, niinkun pitääkin! Muille vuodenajoille on sitten mahdollisesti omanlainen ilmeensä tulossa... ;)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Mitäs Kapulle kuuluu? :)

   Poista
  2. Hyväähän sille kuuluu, blogin kirjoittaminen on nyt jäänyt koulukiireiden takia, mutta ehkä se vielä jonain päivänä jatkuu :). Kapun kanssa harrastamme pentuagilityä nykyään :).

   Poista
  3. Kiva kuulla että menee hyvin ja kuuluu hyvää! Täältä löytyy ainakin yksi innokas lukija jos saat blogia joskus jatkettua. :)

   Poista
 2. Kivan näkönen ulkoasu! :) Leppo tarvii panssaroidun pallon :'D niin hassun näköstä nähdä corgi kuonokopassa, mutta toivottavasti on apua :D Ootteko muuten tänä vuonna taas esiintymässä koiramessuilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo pitäis joku tuhoutumaton pallo saada Lepolle. :D Ja ollaan esiintymässä Koiramessuilla tänäkin vuonna! Muistaakseni molempina päivinä klo 16. :) Tuu ihmeessä moikkaamaan jos oot paikalla!

   Poista
 3. Tosi ihana ulkoasu! :D tunnelmallinen ja talvinen :)

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  VastaaPoista