torstai 28. tammikuuta 2016

Pakkasraja tuli ja meni

Uusimman Koiramme-lehden saavuttua koteihin lävähti facebook-uutisiini kuva Leposta lehden aukeamalla palloa paimentamassa. Olin hyvin hämmästynyt mutta lähinnä nauratti, hyvän kuvan olivat Lepon touhuilusta saaneet lehteen. :D Sen verran ylpeä emäntä kyllä tästä yllättävästä julkisuudesta olin, että tuli ostettua itselle irtonumero kyseistä lehteä talteen, muistoksi myös kivasta reissusta. :)

Korva rullalla <3
Kävin hankkimassa Lepolle kovia pakkaskelejä varten villapaidan. Olisin ostanut myös yhdet tietyt töppöset jotka usean corginomistajan mukaan pysyisivät noissa töppöjaloissa, mutta sitä mallia ei ollut enää saatavilla... Ostinpa siis kumilenkkejä ja kaksi paria pienten lasten jarrusukkia, ja ne ajoivat oikein hyvin asiansa. :D Leppo ei sukkia arastellut mitenkään, mutta ajan kanssa rupesi hieman osoittamaan mieltään villapaidan suhteen (lähti nurkan taa hiippaillen karkuun jos paita otettiin esiin), mutta vaatekappaleet auttoivat koiran kylmänsietokykyä tosi kivasti.

Kuka nyt ei näin komiasta villapaidasta tykkäisi?

"Et oo äippä tosissas..."
"Eikä se vaate lähteny päältä vaikka kuinka kierin lumessa..."
Oli kyllä kaikille helpotus, että kovat pakkaset loppuivat. Pystytään jälleen tekemään pitkiä lenkkejä (kun paukkupakkasilla oltiin maks. 40 minuutin pätkiä ulkona vaatteillakin), ja Leppokin on iloinen kun saa kulkea taas nakupellenä. :)

"Tuuttekste jo?"

Leppo tekee lumienkeleitä.



Palloilukin alkoi! Leppo teki yhtä innokkaana kuin aina.
Vuoden ensimmäiset pallotreenit ovat takana, ja kolme kertaa on ollut jo rally-tokokurssiakin. Leppo ainakin tykkää molemmista puuhista, on innolla menossa halleihin eikä pois haluaisi lähteä (paitsi jos ollaan autokyydillä). :) Myös emännällä on ihan kivaa.
Ruoka-aineita ollaan testailtu yksitellen että mitkä aiheutta oireita, toistaiseksi ei ole ollut muita kuin ne maitotuotteet. Nauta ja se minun suurin epäilyn kohde, sika, on nyt myös kunnolla testattu ja Leppo saa kuin saakin syödä myös possua! :) Se on syönyt porsaan palalihaa puolet ruuasta nyt jo yli 10 päivää eikä minkäänlaisia oireita, jee!!! Lohi sekä muutama vilja ja muu hiilarinlähde pitäisi vielä kokeilla erikseen. Pikkuhiljaa tullaan viisaammiksi. :)

"Hys. Oon piilossa."
Huomaa pahviaskartelut pyllyn alla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti