maanantai 27. lokakuuta 2014

Lahden pentunäyttely 26.10.

Eilen oltiin koko päivä pentunäyttelyssä Lahdessa. Lepon aivan ensimmäisessä näyttelyssä. Ja hyvin meni! Leppo läksi velipoikien kanssa kehään ja tuli urosten 2:ksi, ja tuomari huomioi vielä KP:llä eli kunniapalkinnolla! Tuomari voi antaa kyseisen palkinnon halutessaan yhdelle tai useammalle mielestään hyvälle koiralle. Tässä näyttelyssä pembrokeja tuomaroi Olli Kokkonen.

KP on yleensä violetti ruusuke, mutta saatiin valita tuommonen laattakin! 
Sijoituksen lisäksi pentu saa kirjallisen lausunnon ulkomuodostaan, ja Lepolla se kuului näin:
Lupaava, erittäin hyvätyyppinen pentu, jolla on oikea rungon pituus & raajakorkeus. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvä hännän asento. Oikeat pään mittasuhteet. Leikkaava purenta. Kaunismuotoiset tummat silmät & oikea-asentoiset korvat. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvä turkin laatu. Esiintyy rauhallisesti.


Kaippa tuosta pennusta voi olla sitten vähän ylpeäkin, kun on kerta ihan virallisesti kehuttu nätiksi ja rauhalliseksi. :) Lepon käytös kyllä ilahdutti omistajaa kovasti, kiltisti oli ja välillä torkkui kyljellään keskellä käytävää. :D Pentuja kuitenkin oli hallissa liki 900.

Sisaruksista tuli napsittua kuvia reilusti, tässä muutama! Kaikki alla olevat kuvat: Tero Kuparinen.

Hulda-sisko <3
Leppo ottaa lepii.
Odotellaan pembrokien vuoroa alkavaksi.
Taitaahan se "erittäin hyvin" tallustaa... :)

Mentiin myös kasvattajakehään, jossa yhdeltä kasvattajalta on neljä samanrotuista pentua esitteillä ryhmänä. Saatiin siitäkin KP (onnea Lepon&sisarusten kasvattaja!) ja päästiin kaikkien rotujen kasvattajakehään.
Vasemmalta: Gaia, Manu, Leppo ja Patu.

Rotunsa paras pembroke oli ihana velipoika Manu! Manu oli hirmu hienosti kehässä, malttoi seistä Leppoa paljon paremmin ja antoi myös tuomarin rauhassa kopeloida itsensä läpi. Hyvä Manu!
Manun palkintopönötys. <3

Muistettiin myös ottaa rennosti ja antaa pentujen vähän pistää leikiksi, kun nyt sisaruksia tuli näin monta nähtyä. :)
Gaia-sisko. <3
Manu kertoi Patulle hauskan vitsin...
Melkoista vouhottamista!
Lepolta meinasi loppua patterit. :D
Leppo ja Manu edustaa... :D
Päivä päättyi meidän osalta n. 17:40, ja kauhealla kiireellä lähdettiin että ehdittäisiin Kouvolan junaan. Päästiin takaisin asemalle Manun omistajan kyydillä, joka on myös pentujen emän omistaja ja huolehtinut pennuista heidän alkutaipaleen ajan. Tintti-mamma olikin autossa mukana, ja ehdittiin moikata lyhyesti ihanaa mammaa. Sisauksia oli myös todella ihana nähdä, niin samannäköisiä ja kuitenkin aivan omanlaisiaan kaikki. Ihania tapauksia. <3 1 sisko ja 3 veljeä on vielä näkemättä näin luovutuksen jälkeen. :)
Illalla ja vielä tänäänkin meillä on ollut täällä kohtalaisen väsynyt pentu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti