maanantai 22. lokakuuta 2018

Syksyisiä kuvia, koiria, kissoja ja stormtrooper

Kanervikot on parhaita. <3

Käytiin tuossa yksi päivä Sellolla koiran kanssa, ajatuksena yhdistää lenkki, pizzalla käynti ja Musti&Mirri-visiitti. Saatiin siihen kaupanpäällisiksi vielä kohtaaminen stormtrooperin kanssa! Siellä se Star Warsista tuttu kloonisotilas vaan käveli muina miehinä, ja pysähtyi välillä poseeraamaan kuviin ihmisten kanssa. Kaveri oli lähtenyt kuulemma ihan huvikseen cosplay-asu päällä hengailemaan ja kauppakeskukseen asioimaan, ihan mahtavaa! Leppo näytti "selvästi" siltä että se halusi samaan kuvaan stormtrooperin kanssa, joten mekin pyydettiin kuva "koska Leppo niin kovasti halusi"... :D
Selvästi ihan vain Lepon takia tämä kuva, yhtään ei
Teroa itseään tilanne miellytä. ;)
Leppo sai katsella maisemia ikkunasta sillä välin, kun
isäntäväki söi pitsaa.

Ihania ilmoja on myös riittänyt, on ollut ihan mahtava syksy. <3



Puroa ei meinaa edes huomata pudonneiden lehtien lomasta. :D
Käväistiin Teron kautta tutuksi tulleen kaveripariskunnan tupareilla pari viikkoa sitten. Leppo lähti mukaan koska mahataudista oltiin juuri ja juuri toivuttu ja antibiootit syöty, haluttiin olla vahtimassa jos kuuri ei olisi tehonnutkaan ja olisi pitänyt lähteä yöllä viemään pötköpoikaa ulos.
Leppo sai kantaa omat märkäruuat ja rouhetikut:

Paikalla oli kaksi kissaa myös, mutta ne livahtivat innokkaan koiran ja väenpaljouden vuoksi piiloihinsa juhlien ajaksi. Koska tupaantuliaiset olivat Kuusankoskella, jäätiin me sinne yöksi. Aamukävelyllä käytiin tsekkaamassa lähihoodeja, ja löydettiin polku joen rannalle!

Maukasta jokivettä vissiin oli. :3

Ulkoa palattuamme Leppo sai tehdä (hihnassa, matkan päästä) tuttavuutta neitikissa Siviin. Siv olikin oikein reipas ja leikkisä neiti, ja se rentoutui kovasti kun huomasi että Leppo on hihnassa eikä pääse ihan liki. Oltiin tuotu kisuillekin tuparilahja, Star Wars-teemaiset hiirilelut sekä kuivattuja kuoreita. Kalaherkkuja piti vähän mietiskellä ja mutustaa moneen kertaan ja puskea niitä, lelut vaikuttivat ainakin olevan heti mieluisat. :)
<3
Hieman vauhdikas kuva, mutta tuo asento oli niin mahtava! :'D
Leppo miettii että miksi tuo erikoinen koira saa leikkiä mamin
kanssa, mutta Leppo ei saa leikkiä erikoisen koiran kanssa.
Näin lähekkäin Leppo ja Siv oli välillä! Lepolla meni hyvin kun oli nameja
mitä antaa ja koira koko ajan käskyn alla, jos ei ollut namia ja kissa kääntyi
poispäin, yritti Leppo lähteä höristen ja haukkuen perään... -_-
Vielä riittää harjoiteltavaa kissojen kanssa oleskelussa.

Saatiin kyyti Kouvolan keskustaan, ja junaa odotellessa käytiin
tsekkaamassa uutta kävelykatua ja sen (jos Lepolta kysytään)
hieman erikoista Leppojen juomapaikkaa. Jänskää ja siistiä oli.

Reissusta kotiutunut väsy poika, jolla ihanasti tassut kippuralla. <3

Päästiin viimein myös lenkille naapuruston shelttineiti Ellin kanssa! Lepon mahataudin takia lenkki peruuntui kahdesti, mutta nyt päästiin viimein se toteuttamaan. Hihnassa Elli oli leikkisä ja touhukas, kunnes Leppo teki "charmantin" tempun ja alkoi tekemään paimennussyöksähdyksiä Ellin vierestä... Eli se jäi kyttäämään maahan, ja sitten juoksi täyttä vauhtia kohti, ja aivan kohdalla muutti suuntaa pikkuisen ettei juoksekaan päin vaan ihan vierestä, samalla haukahtaen. Leppo yrittää tuota rasittavaa leikkityyliä aina kaikkien kanssa, eikä hieman pehmeämmän luonteiset koirat oikein ota sitä hyvällä. Niinpä Ellikin piti etäisyyttä Leppoon koko loppulenkin, ainoastaan ihan lopuksi kun oltiin Ellin emännän kanssa jääty vielä kadunkulmaan juttelemaan, alkoi neidillä häntä heilua ja pientä leikkihyörimistä siinä touhusivat. Sovittiin että mennään joku kerta heidän rivitalonsa minipihaan leikkimään, jospa Elli olisi omalla reviirillään ja pienemmällä alueella rohkeampi (eikä Leppokaan pääsisi syöksähtelemään kun ei ole lääniä mistä ottaa vauhtia). :)
Tämän lähempänä Leppoa ei Elliä saanut pysymään. :D

Viime viikolla sovittiin ekstemporee lenkki työkaverin kanssa. Hänelle on juuri tullut kauan odotettu akita-pentu, joka kaipaa kovasti touhua ja uusia tuttavuuksia kun on nyt kotiutunut. :) Mulla oli työpäivä silloin, niin kaveri tuli pentusen kanssa meillepäin ja antoi sitten lenkin jälkeen kyydin töihin niin ehdittiin kivasti samoilla metsässä. Kaikki seuraavat lenkkikuvat on työkaverin, Mantan, ottamia.
Melia 7 viikkoa <3 <3 <3

Eipä mennyt varmaan kuin viisi minuuttia, niin Leppo yritti "charmanttia" liikettään Meliaan.

Ei lämmennyt Meliakaan Lepon sekoiluille...

Hymy <3
"Oijoi, nyt joku vetää hännästä ja mulla on poseeraus kesken..."
Leppo antoi Melialle huutia jos pentu kävi nykimässä hännästä liikaa. Ärähti siis vain nopeasti ja jatkoi omia juttujaan. Melia kuulemma harrastaa tätä hännästä nyppimistä kotona vanhempaan chihu-herraan, joten on hyvä että isompikokoinen Leppo-setä vähän opetti akitavauvaa olemaan. ;) Chihuahuan ärähdykset ei välttämättä karhunpojalle paljoa paina. :'D

Leppo tavanomaisilla hyppykivillään. Melia ihmetteli moista toimintaa...
Ja päätti kokeilla itsekin! <3
Oli kyllä hassua katsella noin valtavan kokoista 7-viikkoista pentua. Melia oli vähän väliä nenällään tai selällään kun ei isot koivet ihan totelleet niin ketterästi kuin aikuisella koiralla. Sinnikkäästi se silti seuraili Leppoa kaikkialle mihin vaan pääsi. :3


<3 Lepon poseeraus...
... ja Melian poseeraus. :D <3

Missä Leppo...
...siellä hetken päästä Melia.
Leppo oli selvästi hyvin ylpeä siitä, että HÄN pääsi korkeille kiville mutta
pentu ei. Melia silti aina yritti, ja jos ei päässyt niin sitten ruvettiin
nyhtämään kivestä sammalta tai kasveja sen juurelta kiukuspäissään.
Melia oli kyllä kerrassaan valloittava vintiö! Manta kertoili lenkin jälkeisenä päivänä että nyt Melia on innostunut kiipeilemään kiville ja kaikkialle mihin vaan pääsee. :D <3 Leppo-setä opetti hienosti.

Viime viikonloppu vietettiin Tampereella äitini luona. Lauantaina käytiin juhlimassa siskonpojan 6v synttäreitä, jonka ajaksi Leppo jäi äidin luo luuta järsimään ja nukkumaan. Paljon lapsia ja ääntä, ja osaa lapsista saattaa koirat jännittää, joten kaikkien osalta oli parempi että Lepponen ei osallistunut näihin juhliin. :)

Isin kanssa iltalenkillä kun mami oli kaupassa, auringonlasku oli aika jees.
<3

Mamman kainalossa sohvalla on paras paikka. <3 Siitä pystyi kätevästi myös
potkaisemaan rapsuttajaa takajalalla, jos rapsut loppui liian aikaisin. :'D
Sunnuntaina käväistiin vielä siskoni luona nauttimassa kakun rääppeistä,
jolloin otettiin Lepponen  matkaan leikkimään.

Corginpesä :3
Sitten kotia kohti! 
Illalla Leppoa kyllä väsytti, mutta rapsuja olisi
kelpuuttanut kun alkoi häntä aina heilua jos vilkaisin
koiraan päin. :D
Siinä olikin melkoinen tapahtumapläjäys! Harmi kun näistä tuli yksi pitkä postaus, en ollut aikaisemmin ehtinyt laittaa noita aiempia kuvia esille. Mutta onneksi on vapaapäiviä, jolloin ehtii touhuilla blogin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti