tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kesä-heinäkuuta sekä "parkouria"

Voi sitä pihan elämää tarkkailla parvekkeen arkun päältäkin :)

Kun yrität pakata koiran reissulaukkua
huomaamattomasti... :D
Vietettiin juhannusta jälleen Kotkassa avon vanhemmilla. Mullakin oli useamman päivän vapaat putkeen, joten tuntui taas mukavalta minilomalta koko reissu. Lepollakin oli niin huisin hauskaa, että iltaisin kyllä uni maittoi.

Ei meinaa saada päiväpeittoakaan pois kun toinen niin
mukavasti on siihen asettunut... <3

Vähän pihakyyläystä piirongin päältä.
Oltiin otettu Lepon pelastusliivit mukaan, ajatuksena että pidetään säiden salliessa pientä uimakoulua joen rannassa. Leppo kävikin liivien kanssa vedessä kääntymässä moneen kertaan namin perässä, reippaammin kuin koskaan ennen! <3 Ei se siitä hommasta silti tuntunut nauttivan, ja hurjat hepulit sai kun liivi otettiin pois päältä. :D

"Tämä kostetaan."
"Olen vieläkin syvästi loukkaantunut kastumisesta."

Illalla ei enää harmittanut ja leikki isin kanssa maistui. :3
"Keppikin maistuu, kiitos vain."
"Samoin ahomansikat, nams."

Ja juhannusaattona vasta herkkuaika koittikin! Olin ostanut töistä koirien omia
"grilliherkkuja", jotka oli sisällykseltään lähinnä naudannahkaa ja riisiä,
rouhetikkumatskua siis ja savuaromit päälle. Koiraherra tykkäsi kovasti
eikä masukaan sanonut vastalauseita, ihme kyllä!
Ihmisille oli omat herkut jälkkäripöydässä, tässä kesäkakku
jonka koristelun sain toteuttaa. :)
Omassa "majassa" mummolan pihalla. :)

Kotiin päästyä Leppo joutui (vasta seuraavalla viikolla) kylpyyn. Mielipide
ei ollut ilmeestä päätellen kovin positiivinen. :'D Ei voinut pieni corgi
ymmärtää, miksi hänen piti taas kastua kun vasta oli käynyt uimassakin.
Kun isi on reissussa, on Leppiksen nukkumapaikka sängyllä. :P
Rankkasade yllätti kesken lenkin, pienen pieni corgi joutui menemään
parvekkeiden ja katosten alta päästäkseen kotiin asti ehjänä. :'D
Corgi-parkaa, kun taas joutui kastumaan. <3

Uusia koiratovereita on muuttanut meidän taloon. Lepon uusi lempparityyppi on ihan pieni brasilianterrieripentu Eicca, koska pikkupennut on ihaninta mitä Leppo tietää. :) Eicasta ja Leposta en ole saanut vielä kuvia otettua, kun ei olla ehditty kunnolla yhdessä ulkoilulle, vain ohimennen nähty ja pihassa vähän hihnassa hengailtu.
Hurjan hauska sattuma kävi yksi päivä, kun selailin facebookin welsh corgi-ryhmää. Siellä oli kuva tarkkaavaisesta naapurustokyylä-corgista, joka oli juuri muuttanut uuteen kämppään isäntäväkensä kanssa. Kuvasta tuli ihan Leppo mieleen, kun oli samanlainen parvekesysteemi eli kirkasta lasia alas saakka. Sitten huomasin että ympäristössä oli muitakin yhtäläisyyksiä, ja hoksasin, että hitsi, tuohan on meidän talon toiselle puolen osoittava parveke! Meidän taloon oli muuttanut toinen corgi! Sovittiin corgitreffit heti seuraavalle viikolle. :)
Keke on 9kk ikäinen welsh corgi cardigan, tosi leikkisä toveri ja myös omapäinen. :D Keke olikin heti alkamassa leikkimään kun pötköt näki toisensa pihalla, mutta Leppo (joka ei ole uutena tuttavuutena junnuja uroksia juuri tavannut, pennuista tykännyt aina mutta teineihin menee joskus hermo) pistikin hanttiin ja ärjyi pennun selälleen. :D Hieman nolotti kun Leppo niin kovaa sanoi, mutta toisaalta kai se niin kuuluu mennäkin. Vapaaksi kun tyypit pääsi, ottivat ensin hurjan hepulirallin ja sitten Leppo paini Keken maihin toistamiseen. Sen jälkeen yhteinen sävel löytyi ja leikkiminen ja ympäristön yhdessä tutkiminen vaikutti rennolta molemmin puolin.

Kekeä ei huvittanut poseerata kummemmin, mutta saatiin yhteiskuva
herroista kuitenkin aikaan! :)
Välillä tuli kuuma, niin piti huilata. :'D Keke tykkää vedestä hurjasti!
Leppo viilenteli makaamalla kalliolla, ja juomalla vettä. Ei herra
hienohelma suinkaan voinut alentua vedessä kaivelemaan,
makaamaan tai sukeltelemaan, katsoi vaan ihmetellen vierestä. :D
Varmasti mennään toistekin lenkille Keken kanssa, sen verran kova meno pojilla oli!

Loppuun pistän iltalenkkivideota yhdeltä päivältä. Jos Leppo saisi päättää, mentäisiin aina "parkour-lenkille". :D Hyppykivet on niin parhaita!



Blogiin taas saattaa tulla pientä taukoa, kaikenlaisia kiireitä (joista kerron vaikka sitten ensi kerralla) tässä ennenkö loma elokuun alussa alkaa, ja alkulomassakin vähän härdelliä. Mutta palailen kyllä viimeistään elokuun loppupuoliskolla blogin pariin, kun selvitään kiireistä. :)

2 kommenttia:

  1. Mitähän ihmettä, luulin kommentoineeni tähän, mutta viesti on kadonnut 🤔 Ihana video ja ihana Leppo ❤ Kivoja noi koiran grillitikut! Ei varmaan ollut kuitenkaan grilliin laitettavia? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ja multa taas menny kommentti ihan ohi blogihiljaisuuden ja "muiden kiireiden" ;) vuoksi, sori! :D Mut juu, ei ollu grillattavaa matskua noi grilliherkut vaan ihan kuivaa järsittävää, pitää varmaan ostaa lisää kun töissä niitä vielä olisi tarjolla. :D Pitäs keksiä nyt kun on loma, niin jotain kivoja videoitavia juttuja Leposta mutta pää lyö tyhjää! Ois kiva kuvailla videoita useammin.

      Poista