lauantai 18. huhtikuuta 2015

Teinikoiran kuulumiset


Leppo teineilee. Ei mitenkään hirveän paljoa, mutta selvästi keskittymiskyky on ollut hukassa viimeaikoina ja virtaa on riittänyt. Ulkona Lepolla saattaa olla yllä olevan kuvan kaltainen aivoton ilme päällä, etsien mitä tahansa jota haukkua tai jahdata tai muuten vaan reagoida. :D Lepon autofiksaatio menee välillä ihan överiksi ja koko koira ei näe eikä kuule mitään, välillä taas teemme hienoja ohituksia autoista joihin on ihmiset menossa sisään (= pahin juttu maailmassa koska Leppo luulee jäävänsä kyydistä paitsi). Suurempi etäisyys autoon auttaa selvästi, ja se että itse reagoi tarpeeksi ajoissa. Hyvin pientä teineilyähän tämä on, mutta on hauska seurata miten koira kasvaa ja käyttäytymisessä tapahtuu muutoksia ihan huomaamatta. :) Varmaankin juuri kun ehdimme tottua Lepon teinihömppäilyyn, huomaamme sen yhtäkkiä lakanneen ja koiran aikuistuneen.

Kaverukset.
Muuten meille ei kuulu mitään ihmeellistä. Bestisvillis Milo oli hoidossa jokin aika sitten päivän verran, muuten ollaan vaan nautiskeltu kevätkeleistä ja käyty tiistaisin pallopaimennuksessa. Viime kerralla Leppo sai kokeilla paimentaa kahta palloa, ja harjoitella pallon tökkäämistä agilityputken läpi. Alkeiskurssia on enää yksi kerta jäljellä, ja sillä viimeisellä kerralla pitäisi sään salliessa kokeilla ulkona treenaamista!
1v-rokotuksissa kävimme torstaina, ja lääkärin mielestä Leppo oli jo niin iso poika että sai matkustaa "hissillä" (=sähköisesti nouseva tutkimuspöytä). :D Kaikki oli hyvin ja hauva hyväkuntoinen, elopainoa löytyy 13,8kg. Piikkiäkään reipas poika ei edes huomannut.

Keppisankari

Loppuun pari hassua kuvaa viimeaikaisista nukkumisasennoista.
Hyvin on piilossa. <3
Kierre-toukka

2 kommenttia:

  1. Eksyin tänne fb:n bloggaajat ryhmästä ja täältähän löytyikin ihana corgi :) Lapsena meillä oli kotona corgi cardigan, en siitä paljon muista, mutta corgit on silti lähellä sydäntä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leppo kiittää! Corgit ovat kyllä kerrassaan mahtavia otuksia. :) Tämä on vasta meidän ensimmäinen corgimme, mutta minustakin tuntuu että rodulla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessä.

      Poista