torstai 11. helmikuuta 2016

Rally-tokokurssi suoritettu!

Tiistaina oli viimeinen virallinen opetuskerta meidän rally-tokon alkeiskurssia. Leppo työskenteli taas hurjan hienosti, mutta lopuksi kun tehtiin halliin oikeaa kisaa suurinpiirtein vastaava rata, oli aloituksen kanssa hankaluuksia ja yhden liikkeen jouduin heti alussa uusimaan. Leikittiin siis että oltiin kisatilanteessa, jossa saa aina radan aikana uusia kaksi liikettä jos huomaa tehneensä/koiran tehneen virheen. Jos olisin älynnyt uusia toisessakin kohtaa kun tein mokan, olisi oikeassa kisassa tullut pisteitä enempi. :) Joka tapauksessa Lepolla oli hauskaa ja se odotti nätisti hallinlaitamilla kun ei ollut hänen vuoronsa, ja kuten aina: ulisi ja itki kun piti lähteä kotiin.
Mutta kurssi oli oikein hauska ja oli kiva tehdä uudenlaista, kivaa yhteistyötä koiran kanssa. Saatiin "opelta" kurssin suorittamisen muistoksi diplomit!
Pitihän se eka kurssidilpomi nyt laminoida... :D
Ensi viikon tiistaina pidetään vielä yksi rally-tokoilukerta, niin voidaan siellä hioa sellaisia liikkeitä missä on vielä hiomista.

Alkuviikosta sateli hurjasti lunta (joka on nyt kyllä jo sulanut...) ja päätin iltalenkillä pyöritellä lumipallon. Leppo oli moisesta pyörivästä ja natisevasta möhkäleestä innoissaan ja yritti vähän leikkiä sen kanssa, ja lopuksi hyppäsi pallon päälle istumaan. Lepolle on siis opetettu käsky "hoppa", joka tarkoittaa että "hyppää lähimmän kiven/kannon/lumikinoksen/penkin tms. päälle", ja se on koiran mielestä kiva temppu tarjota aina kun mahku tulee.

"Teinkö hyvin, saanko nyt namin?"
Vähän oli ahdas paikka kääntyä...
...mutta hyvä paikka tiirailla kotiin kulkevia opiskelijoita!
Jätettiin lumipallo paikalleen seisomaan ja jatkettiin matkaa. Matkan varrella koira esitteli "hoppa"-temppuaan kolmeen lumikinokseen, joista isoin oli ainakin kolme metriä korkea... Kiipesin koiran kaveriksi kinokselle, ja vahdittiin vähän aikaa paraatikentän pimeyttä.
Jylhäkallion ylpeys... :D

 Bestis-villis Milo oli myös hoidossa tällä viikolla muutaman tunnin. Milolla oli pitkä ja väsyttävä päivä takana, joten hän koki parhaaksi vetäytyä Lepon leikkiyrityksiltä turvaan sohvamme käsinojalle torkkumaan. Hassu näky oli kun mustalla sohvalla lojuu musta koira, joka juuri ja juuri mahtuu käsinojalla oleilemaan! :D
Villainen käsinoja!

Semmoista meininkiä tällä viikolla! Huomenna lähdetään keskustassa käymään kävelyllä koko konkkaronkka, ja ostamaan hieman lakua Kouvolan Lakritsin uudesta tehtaanmyymälästä. :) Sunnuntaina taas palloillaan, siellä Leppo on vetänyt entiseen malliin eli täysillä (vähän liiankin täysillä...) ja sisulla. ;)

"Hei hei!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti